Muziek of theateract bij jouw opening?
Wil je muziek of een leuke act bij jouw opening? Dat kan, verhoogt de sfeer tijdens jouw opening. Je moet dit zelf regelen en bekostigen. Je kunt eventueel putten uit dit aanbod van lokale artiesten en performers.

Grashof & Stook
http://grashofenstook.nlRianne Hoek van Dijke
www.riannehoekvandijke.nl
Drama Strada
http://dramastrada.nl/hello-world/
 

 

SPOOK – Genuine Jazz-infused poprock
"Stay strong, learn and believe in yourself, faith is in your hands" mag wellicht klinken als een uitgerafeld cliché, maar deze slogan geeft uitstekend de essentie weer van dit ijzersterke debuutalbum.
Dat waren de eerste regels ter promotie van het album Colors van de in Deventer geboren en getogen Marijn Ooijman alias SPOOK, dat in 2001 het levenslicht zag. Met een vijfkoppige band struinde ‘SPOOK’ enkele jaren Nederland en Duitsland af en geraakte de heren zelfs verzeild in Schotland. De krachtige, melodieuze en soms emotionele poprock werd op uiteenlopende podia en festivals ten gehore gebracht. In de jaren die volgden speelde SPOOK op bijzondere gelegenheden akoestische sets als trio of duo. Altijd met rots in de branding en gitarist van het eerste uur Jeffrey Hurkens aan de zijde van songwriter en zanger Marijn Ooijman.
Nu ruim 20 jaar later staan de liedjes van SPOOK nog steeds fier overeind en blijft het album Colors tijdloos. In 2022 bracht Spook verloren gewaande liveopnames uit samen met zijn nooit uitgebrachte single The City uit 2007.  Marijn Ooijman is liedjes blijven schrijven en verenigt sinds 2022, samen met gitarist Jeffrey Hurkens, bassist Pieter Wielaard en percussionist Armein Broer van Dijk, oud en nieuw met elkaar in een akoestische onderhoudende liveshow.
Boekingen en informatie via: info@companyoferrors.nl